cazare predeal holiday

Wiki Article



cazare rustica predeal
Info: Taxa de oras/statiune nu este inclusa in pretul rezervarii daca nu este mentionat specific in oferta acest lucru. Aceste taxe locale sunt stabilite de catre autoritatile locale si se achita separat la receptia hotelului.

Dacă ești interesat de cazare la căsuțe în copac, cu siguranță cauți o cazare inedită pentru a petrece o vacanță altfel.

Platinvm B&b se afla în Predeal și oferă deviceăți de cazare cu Wifi gratuit și Tv cu ecran plat, un bar și 2 terase. La Platinvm B&b aveti zona de relax si spa unde veti gasi un jacuzzi de 6 persoane, sauna si banda ...

Căsuța din copaci River Chalet are o suprafață de 48 mp și beneficiază de dormitor matrimonial, spațiu de zi și o echicinetă echipată.

Locatia buna, personalul de la receptie foarte binevoitor. Am ajuns uzi venind cu motocicletele si dupa cateva ore de ploaie.

Casa se află la intrare in Predeal pe partea dreapta dinspre Azuga aproximativ five hundred m si la 60 m de Dn1. Parter: Living, dormitor cu baia pe hol, bucătărie complet utilata pt turisti. Etaj : trei dormitoare cu baie proprie ...

Cafe gourmet cu produse locale doar pentru turiștii cazați. cazare cu piscina exterioara predeal Am strâns gusturile și tradițiile din toate bucătăriile lumii, pentru a crea un meniu excellent de asezonat cu prospețimea și liniștea naturii. Preparatele gustoase sunt preparate după o colecție de rețete secrete, a căror gust este dezvăluit cu fiecare îmbucătură.

Casa se află la intrare in Predeal pe partea dreapta dinspre Azuga aproximativ five hundred m si la 60 m de Dn1. Parter: Living, dormitor cu baia pe hol, bucătărie complet utilata pt turisti. Etaj : trei dormitoare cu baie proprie ...

Situata in Predeal, la o altitudine de 1070m, la numai 10 moment de partia de schi Clabucet, cazare in predeal ieftina intr-un peisaj feeric dominat de splendoarea muntilor Bucegi, imbinat cu rafinament si confort. Pensiunea Blue va intampina cu:

It can be a rare place to stay, pretty close to Sinaia Centre. The entrepreneurs are awesome persons. The accommodation is rather cozy and also the breakfast is very good.

To see proper price ranges and vezi detalii occupancy info, add the selection and ages of kids in the group to your quest.

We liked The reality that there was snow around the ski slopes (While using the help of the snow devices). Getting cazare in apartament predeal claimed this, the slopes have been very icy, obtain was hard with ice around the techniques from the stairs to your slopes.

Complexul este structure din scenario tradiționale recondiționate, iar recomandarea noastră este să alegi căsuța în copac Transylvania Loft Treehouse sau Transsylvania Tree Residence, cazare predeal hotel cu piscina cu o terasă cu priveliște exceptională.

It starts off by using a booking The only way to go away a review should be to 1st create a booking. Which is how We all know our critiques originate from genuine company that have stayed at the house.

Report this wiki page